misiunea caleb

Comunicat cu privire la pastorul Adrian Crisztea și soția Camelia


În urma unei perioade de rugăciune și speranță, cu inimile îndurerate, Centrul Creștin Caleb anunță că pastorul Adrian Crisztea și soția Camelia au divorțat.


Acest anunț este cu atât mai trist pentru familia Caleb cu cât survine după o perioadă în care bordul bisericii i-a purtat pe cei doi soți în rugăciune, i-a îndrumat și i-a încredințat unor consilieri creștini cu experiență, păstrându- și speranța până în ultimul moment.


Centrul Creștin Caleb afirmă cu tărie învățătura biblică cu privire la familie, căsătorie și slujire (Mt. 19:6; Mal. 2:16; Efes. 5:25-29; 1Pet 3:1, Mt. 5:31-32; 1Tim 3 etc). Având în vedere că cei doi soți au decis de comun acord să divorțeze, fapt consemnat legal, pastorul Adrian Crisztea s-a retras din slujire pentru o perioadă nedeterminată.


Cu adevărat, plânsul și tristețea își au vremea lor, iar pentru familia Caleb, această vreme este acum.

Așadar, îndemnăm biserica locală și comunitatea creștină la cuviință, discreție și respect pentru sfera privată a acestor oameni prețioși, dar mai presus de toate, la unitate în rugăciune.

Adrian și Camelia, împreună cu copiii lor, rămân în inima familiei Caleb și ne rugăm Tatălui cu credință ca, în această nouă etapă a vieților lor, să aibă parte de vindecare și claritate spirituală.

Avem încredințarea deplină că lucrarea Bisericii rămâne în mâinile Ziditorului ei și vom continua să onorăm cu bucurie chemarea cerească de a fi sare și lumină în locul în care ne-a așezat El.


08 iunie 2022

Comitetul consultativ

Centrul Creștin Caleb