Studiu Biblic

Eroii
credinței
Access
Caleb

Adrian Crisztea

Pastor

Adrian Crisztea este liderul lucrării Caleb și este cunoscut pentru pasiunea lui pentru cuvântul și prezența Lui Dumnezeu. Sub călăuzirea lui Dumnezeu, a văzut nevoia înființării de baze ale Împărăției lui Dumnezeu în România, în care prezența Lui să vină, să rămână și să iși facă pe deplin lucrarea. În abordarea lui, acordă o importanță majoră echipării solide a creștinilor.

Eroii

Credinței

  • Type

    Video

  • Episoade

    23

  • Durata

    450min

Eroii credinței au fost oameni ca și noi, supuși acelorași provocări ca și noi, unele chiar mai cumplite decât cele pe care le-am avut noi vreodată, oameni care au răzbit și au devenit repere în ce privește împărăția Lui Dumnezeu. Prin acest studiu, dorim să ne uităm la câțiva eroi remarcabili din Biblie și să deprindem trăsăturile lor de viață. Urmărim ca aceste trăsături să devină subiecte de rugăciune care să schimbe mentalitatea și cultura noastră. Isus este eroul și exemplul suprem.

Get Access

Caiet de
Studiu

Pentru o experiență completă în parcurgerea studiului biblic EROII CREDINȚEI, ia-ți caietul de studiu și notează-ți descoperirile.
IA-TI CAIETUL DE STUDIU
Caleb *Imagine cu titlul de prezentare

Întrebări

Frecvente

ALL-ACCESS este un abonament lunar prin care poți accesa toate materialele din sectiunea de cursuri.
Pentru că ne dorim ca toată lumea să aibă acces la cursurile noastre îți oferim posibilitatea să alegi o sumă potrivită cu bugetul tău lunar. Subscripția ta ne ajută să producem alte cursuri la care vei avea acces.
Cursurile pot fi urmărite pe orice dispozitiv cu ecran, conectat la internet: telefon, tabletă, laptop/PC, smart TV.